fbpx Skip to main content

Enkel, vegansk och nyttig matlåda på 1 minut

Trött på att leta recept efter nyttiga, enkla och billiga matlådor? Vi har din rygg. Våra foodies innehåller allt din kropp behöver och är gjord av riktig mat. Fortsätt läs för att få reda på varför MËTTA är helt perfekt lämpat för dig som älskar mat- och lunchlådor.  

Så vad är våra foodies för något?

Kort sammanfattat är våra foodies 31g protein från ärta, havre och ris, 12g fett från kokos, avokado, linfrö och solros samt 42g långsamma kolhydrater från svenskt havre. Tillsammans utgör detta en optimalt sammansatt måltid som täcker allt din kropp behöver för att må bra. Vi snackar komplett proteinkälla, nyttiga fetter (omega 3, 6, 9) och alla vitaminer & mineraler. En portion motsvarar 400 kalorier – men du kan alltid dosera själv och anpassa kaloriintaget utefter dina egna behov och preferenser. 

Vi är definitivt inga matlåde-haters, tvärtom. Matlådor är en galant uppfinning. Det minimerar matsvinn och är dessutom bra för plånboken. Däremot är vi övertygade om att många av Sveriges “matlådare” hade uppskattat våra Foodies. De fyller på många sätt en liknande funktion i form av snabbt förberedd mat. Utöver detta är alltså våra Foodies också unikt nyttiga och hållbara – och allt detta från endast 23kr per måltid! 

Gör som många andra runt om i hela Norden och prova vårt koncept – du kommer inte ångra dig (men ifall du skulle göra det, har vi alltid nöjd-kund-garanti). Vårt debutpaket innehåller alla våra 3 smaker och ger dig en värdig introduktion till livet med MËTTA. 

Leave a Reply