Skip to main content

Gör dig redo att skaka om kosten! Gå ner i vikt snabbt och hälsosamt med våra Food-Shakes

Låt oss gissa, du letar efter en snabb lösning för viktminskning som fortfarande är hälsosam? Välkommen till Food-Shaken och vår nya matkateogri: SmartMëals. Med dess våra smarta måltider kan du gå ner i vikt snabbt och hälsosamt. Läs vidare för att få veta mer om hur våra Food-Shakes fungerar och varför de är det perfekta sättet att banta.

Så, vad är en Food-Shake och varför ska du bry dig?

MËTTA:s food-shakes är den perfekta kombinationen av smidighet och hälsa. De finns i smaker som Raw Cocoa, Creamy Oats, Banana & Peanut samt Carrot & Ginger. Våra Food-Shakes innehåller allt din kropp behöver för att må bra, med noggrant utvalda ingredienser för att tillsammans bilda en nyttig och näringsmässigt komplett måltid. Med varje shake får du 30 gram protein, endast långsamma kolhydrater samt viktiga kostfibrer – så du kan tanka utan att lägga på dig några kilon. Dessutom smakar den fantastiskt – perfekt för att tillfredsställa sötsuget på eftermiddagen utan skuldkänslor!

Våra Food-Shakes är superlätta att använda – blanda bara vår food-mix (havre, ärta,ris, kokos, avokado, linfrö & solros) med vatten eller mjölk och skaka om! Du kan dricka dem som måltidsersättning om du behöver en snabb lösning under din hektiska dag eller som en del av en balanserad kostplan när du kombinerar dem med andra näringskällor. För maximalt resultat rekommenderar vi att du dricker två shakes per dag utöver tre balanserade måltider. Vi rekommenderar också att du tränar regelbundet för maximal framgång under viktnedgången.

Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | 

Inte provat våra Food-Shakes ännu?

Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | 

På MËTTA fokuserar vi på svenska råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Alla våra produkter är producerade i Sverige och innehåller 72% svenska ingredienser. Våra shakes innehåller inte heller något tillsatt socker, ger dig alla vitaminer & mineraler, omega-3 & 6 samtidigt som det inte kostar mer än 21 kr per måltid! Dessutom är våra Food-Shakes helt växtbaserade, och är ett väldigt enkelt sätt att både äta nyttigare under dagen samtidigt som du gör en insats för vår moder jord.

Om du letar efter ett snabbt och samtidigt hälsosamt sätt att gå ner i vikt borde du verkligen testa våra Food-Shakes! Med sina matiga smaker och naturliga ingredienser hjälper dessa shakes till att hålla din energinivå hög samtidigt som du kan banta snabbt och hälsosamt. Så vad väntar du på? Gör dig redo att skaka av dig med MËTTAs Food-Shakes!

Ät nyttigt och spara tid med våra Food-Shakes

  • 21 kr per måltid
  • 30 måltider
  • Testa alla smaker
  • MËTTA-Shaker

Ät nyttigt och spara tid med våra Food-Shakes

Prova vårt debutpaket med alla smaker. Endast 21 kr per måltid – och alltid 100% återbetalningsgaranti!

Läs vad våra användare säger om oss!

Leave a Reply