Skip to main content

5 enkla råd för att välja mättande snacks

Att hålla sig mätt och belåten är viktigt för att kunna hålla en hälsosam livsstil. Snacks är ett bra sätt att tillföra energi och näring mellan måltiderna, men det är viktigt att välja snacks som är mättande och håller blodsockret stabilt. Här är fem enkla råd för att välja mättande snacks:

Våra 5 tips

  • Välj snacks som innehåller protein och fiber. Protein och fiber är viktiga näringsämnen som hjälper till att mätta och hålla blodsockret stabilt. Exempel på snacks som innehåller både protein och fiber är nötter, frön eller en Food-Shake.

 

  • Välj snacks som innehåller nyttiga fetter. Nyttiga fetter (Omega-3&6, MCT) är en viktig del av en hälsosam kost och hjälper till att mätta och ge energi. Exempel på snacks som innehåller friska fetter är kokos, avokado, nötter och frön.

 

  • Var försiktig med sötade snacks och drycker. Sötade snacks och drycker kan ge en snabb energikick, men det kan också leda till blodsockerstegringar och en ojämn energi. Välj istället snacks som är naturligt söta, utan tillsatt socker.

 

  • Se till att drick något! Att få i sig vätska är mycket mer mëttande än vad många tror. Egentligen ska man dricka 1.5-2l vatten varje dag, men vi misstänker att det är många som kommer på sig själv med att slarva.

 

  • Prova en av våra Food-Shakes! 31g protein, rik på fiber, långsamma kolhydrater och endast nyttiga fetter. En måltid för dig som vill hålla dig mätt längre, på ett kalorisnålt sätt. Må bättre och spara tid med våra smarta måltider.
Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | 

Prova våra mëttande Food-Shakes!

Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | 

Att välja MËTTAs Food-Shakes som snacks är ett bra sätt att snacka mindre och hålla sig mätt och tillfreds. Dessa shakes innehåller en balanserad kombination av protein, fiber och nyttiga fetter som hjälper till att mätta och ge energi. De är dessutom helt fria från socker vilket gör dem till ett naturligt och hälsosamt alternativ till andra snacks. Genom att välja våra Food-Shakes som snacks kan du enkelt undvika impulsköp och hålla dina måltider jämna och mättande.

Prova våra mëttande Food-Shakes!

  • 21 kr per måltid
  • 30 måltider
  • Testa alla smaker
  • MËTTA-Shaker

Prova våra mëttande Food-Shakes!

Prova vårt debutpaket med alla smaker. Endast 21 kr per måltid – och alltid 100% återbetalningsgaranti!

Läs vad våra användare säger om oss!

Leave a Reply