Skip to main content

Mättande vegetariska alternativ: 5 recept att prova!

Om du är vegetarian eller bara försöker äta mindre kött kan det ibland vara svårt att hitta mättande och näringsrika vegetariska alternativ. Här är fem recept som garanterat kommer att mätta och ge dig alla näringsämnen du behöver!

5 mättande vegetariska recept som garanterat kommer att MËTTA!

  • Vegetarisk böngryta med quinoa och bönor: Denna rätt är fullproppad med protein från bönor och quinoa, samtidigt som den är rik på fiber och vitaminer. Quinoa är också en bra källa till järn, som är viktigt för att hålla blodet friskt.

 

  • Grönsaksbiffar med linser och quorn: Dessa grönsaksbiffar är en perfekt mättande middag eller lunch, och är lätta att göra i stora mängder och frysa in. Linser och quorn är båda bra källor till protein, och när de kombineras med smakrika grönsaker som morötter och lök blir det en riktigt mättande rätt.

 

  • Vegetarisk lasagne med aubergine och sojabönor: En vegetarisk lasagne är en klassisk mättande middag, och med den här varianten blir den ännu mer näringsrik. Aubergine och sojabönor är båda bra källor till protein, och när de kombineras med krämig ricottaost blir det en riktigt god rätt.

 

  • Grönsakssoppa med rotfrukter och linser: En varm soppa är alltid mättande, och med denna rätt blir det ännu bättre tack vare rotfrukter och linser. Linser är en bra källa till protein och fiber, och när de kombineras med smakrika rotfrukter som morötter och palsternacka blir det en riktigt näringsrik och mättande soppa.

 

  • Indisk kikärtsgryta med kokosmjölk och kryddor: En gryta med kikärtor är en mättande och näringsrik rätt, och med den här varianten blir det ännu bättre. Kikärtor är en bra källa till protein och fiber, och när de kombineras med kokosmjölk och indiska kryddor blir det en riktigt god och mättande rätt.
Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | 

Prova våra nyttiga och mëttande Food-Shakes

Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | Introducing: SmartMëals | 

Om du har svårt att hitta mättande och näringsrika vegetariska alternativ eller om du bara är på språng och inte har tid att laga mat, kan MËTTAs mättande Food-Shakes vara ett bra alternativ. Dessa shakes är gjorda med hälsosamma och naturliga ingredienser, och innehåller protein och fiber för att hålla dig mätt länge. De är lätta att ta med sig och enkla att göra, så att du alltid kan ha en mättande och näringsrik måltid nära till hands. Prova MËTTAs mättande Food-Shakes och upplev skillnaden själv!

Prova våra nyttiga och mëttande Food-Shakes

  • 21 kr per måltid
  • 30 måltider
  • Testa alla smaker
  • MËTTA-Shaker

Prova våra nyttiga och mëttande Food-Shakes

Prova vårt debutpaket med alla smaker. Endast 21 kr per måltid – och alltid 100% återbetalningsgaranti!

Läs vad våra användare säger om oss!

Leave a Reply