Första gången du testar food shakes? Läs det här!✅

Första gången du testar food shakes? Läs det här!✅ - Mëtta

Är det första gången du testar food shakes? Inga problem! Vi vill hjälpa dig på ett så bra intro som möjligt till food shakes. Därför har vi skapat den här korta guiden med våra bästa tips och tricks för hur du får den absolut bästa introduktionen som möjligt. 

 Hur du blandar den perfekta Mëtta shaken 💚

1. Tillsätt vatten först - 500 ml 💧

Börja med att hälla upp 500 ml kallt vatten eller mjölk i din shaker. Kallt vatten eller till och med några isbitar kan förbättra smaken. 

2. Tillsätt 2 skopor food shake pulver - 100 gram 🌱

Lägg därefter till 100 gram av Mëtta foodshake-pulver. Vill du ha en tjockare konsistens? Justera då mängden pulver. För en tjockare konsistens, tillsätt mer pulver. Testa gärna att blanda en skopa av en smak (t.ex Raw Cacao) med en skopa av en annan smak. (t.ex Banana & Peanut)
 

3. Sätt på filter och lock - och skaka som om du menar det 💪

Säkra locket och skaka kraftigt i 30 sekunder, med locket nedåt. Detta säkerställer maximal blandning och minimerar klumpar av pulver. 

Tålamod är nyckeln ⏰

Kom ihåg, att byta till en diet baserad på foodshakes kan kräva att din kropp anpassar sig, och denna process kan ta upp till en vecka. Det är helt normalt, så du behöver inte oroa dig om du upplever några förändringar i din matsmältning under denna period.

Lyssna på din kropp 👂

Börja långsamt och låt din kropp guida dig. Testa att lägga in en eller två foodshake per vecka i din kost, och öka gradvis när du blir mer bekväm. Vi rekommenderar att du ger dig själv ett löfte om att testa food shakes under minst en veckas tid. Det kan ta tid att vänja sig och komma in i att använda food shakes. Därför är det bra att ge sig själv tiden att verkligen testa om det är för dig eller inte. 

Dela med dig utan din upplevelse 🤗

Glöm inte att dela med dig av din upplevelse, tips och favoritkombinationer av foodshakes med resten av Mëtta. Vi lär oss av varandra och hittar roliga kombinationer och sätt att använda produkten tillsammans.

Om du har ett roligt tips, recept eller en bra bild på dig med Mëtta får du jättegärna skicka det till oss på hello@eatmetta.com.

Det var allt! Hoppas du gillade vår korta guide för hur du börjar med foodshakes på bästa sätt! Om det finns någonting vi kan hjälpa till med är det bara att återkomma så hjälper vi till direkt!


Välkommen till Mëtta

 

 


0 kommentarer